Over GezPre

GezPre, Gezond Presteren, afgekort GezPre genoemd, is een ambulant werkende praktijk in de specialistische GGZ.

De zelfstandige psychiater praktijk is sinds 2009 gevestigd in Uden.

Missie is om bij te dragen aan gezond presteren voor mensen met psychische / psychiatrische problemen.

Psychiater G. Miltenburg is zijn loopbaan gestart als arts voor arbeid en gezondheid, bedrijfsgeneeskunde. In die tijd heeft hij zich verdiept in de behandeling van burnout en preventie van depressie.

Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in psychiatrie en verdiept in psychotherapie (o.a. cognitieve gedrags-, interpersoonlijke-, cliëntgerichte-, schemagerichte- en psychodynamische therapie). Door de combinatie kan hij een scala aan behandelingen geven. Hij kan lichaam en geest in samenhang zien. Hij kan waar wenselijk medicatie voorschrijven. Hij werkt onder meer met overeenkomstige werkzame principes uit de verschillende therapiestromingen. Hij gebruikt aspecten van cognitieve gedragstherapie (anders denken en doen) en mindfulness. Hij ziet  de behandelrelatie en het behandelplan als de kern van de behandeling. Hij heeft een systeemgerichte en klantgerichte praktische benadering.

Wat doet GezPre?

GezPre biedt geestelijke gezondheidszorg met een persoonlijke aanpak   GezPre geeft diagnostiek, medicatie advies en/of behandeling. De doelgroep is volwassenen met psychische of psychiatrische problemen.