Disclaimer

Disclaimer voor deze website

Algemeen

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. GezPre, Gezond Presteren geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met onze praktijk.

Dank

Met dank aan www.boryborgy.net voor het gebruik mogen maken van de foto:met de weg met bomen in de herfst. Met dank aan Jenny Duffy voor het gebruik mogen maken van de foto met meloen en de foto met bladeren van haar site www.veganseatpencilshavings.com. Met dank aan Helen voor redigeren van de tekst.

 

E-mail

Bij het beantwoorden van e-mails wordt grote nauwkeurigheid betracht. De informatie die GezPre, Gezond Presteren via de e-mail ontvangt wordt altijd vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid.

 

Gebruik Informatie

GezPre, Gezond Presteren is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie van de website van Gezpre, Gezond Presteren. Informatie op deze website kan nimmer worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts, psycholoog of psychiater.

 

Externe links

Deze website bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. GezPre, Gezond Presteren kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hier eventueel op worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

 

Copyright

Teksten, illustraties, lay-out en buttons van de website zijn voorbehouden aan GezPre, Gezond Presteren Gebruik van teksten is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van GezPre, Gezond Presteren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GezPre, Gezond Presteren.